info
Handluj odpowiedzialnie. FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Handluj odpowiedzialnie.Handluj odpowiedzialnie.Kontrakty CFD to złożone instrumenty i wiążą się z wysokim ryzykiem gwałtownej straty pieniędzy ze względu na mechanizm dźwigni. 75.54% inwestorów detalicznych traci pieniądze podczas handlu kontraktami CFD u tego usługodawcy. Musisz rozważyć, czy rozumiesz zasady działania kontraktów CFD oraz czy stać cię na ryzyko utraty pieniędzy. Kontrakty CFD oraz spread betting to złożone instrumenty i wiążą się z wysokim ryzykiem gwałtownej straty pieniędzy ze względu na mechanizm dźwigni. 79.78% inwestorów detalicznych traci pieniądze podczas handlu kontraktami CFD oraz spread betting u tego usługodawcy. Musisz rozważyć, czy rozumiesz zasady działania kontraktów CFD oraz spread betting oraz czy stać cię na ryzyko utraty pieniędzy.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Handluj odpowiedzialnie: Handel kontraktami CFD wiąże się ze znacznym ryzykiem.

FxPro ogłasza poszerzenie oferty o 4 nowe instrumenty

Nieustannie pracujemy nad tym, aby poszerzać ofertę produktów, którymi możesz handlować. Dlatego z wielką przyjemnością pragniemy ogłosić, że z dniem 1 listopada 2010 roku nasza oferta poszerzy się o 4 nowe instrumenty finansowe, którymi będzie można handlować na naszej platformie transakcyjnej. Są to:

• USDTRY
  • EURTRY
  • GOLDEURO
  • SILVEREURO
‘Wierzymy, że te dodatkowe produkty finansowe pozwolą naszym obecnym oraz przyszłym klientom jeszcze bardziej zróżnicować podejmowane decyzje inwestycyjne, a co za tym idzie osiągać postawione cele inwestycyjne’ powiedział Panayiotis Xydas, CEO FxPro.

Nie ulega wątpliwości, że popularność par USDTRY oraz EURTRY w ostatnim czasie wzrosła, co wynika z większej ilości transakcji finansowych pomiędzy Europą i USA, a Turcją. Zwiększona ilość transakcji finansowych z Turcją spowodowała zwiększenie płynności tych instrumentów. USDTRY oraz EURTRY poszerzą naszą ofertę par walutowych z rynków wschodzących. W ten sposób nasi klienci będą mieli większy dostęp do regionu Euroazji.

Handel instrumentami GOLDEURO oraz SILVEREURO dostarcza alternatywę klientom, którzy chcą inwestować w metale szlachetne, ale jednocześnie chcą zminimalizować swoje ryzyko w USD, która jest główną walutą zestawianą z wszystkimi metalami. EUR zyskało także na popularności w związku z pojawieniem się kryzysu finansowego.

Jeżeli chcesz uzyskać więcej informacji na temat tego komunikatu, nasz Dział obsługi klienta jest do twojej dyspozycji. Możesz skontaktować się z nami 24 godziny na dobę, siedem dni w tygodniu, za pośrednictwem czatu na żywo, telefonicznie lub poprzez email.

Speakers
Charalambos Psimolophitis