FxPro og艂asza poszerzenie oferty o 4 nowe instrumenty

Nieustannie pracujemy nad tym, aby poszerza膰 ofert臋 produkt贸w, kt贸rymi mo偶esz handlowa膰. Dlatego z wielk膮 przyjemno艣ci膮 pragniemy og艂osi膰, 偶e z dniem 1 listopada 2010 roku nasza oferta poszerzy si臋 o 4 nowe instrumenty finansowe, kt贸rymi b臋dzie mo偶na handlowa膰 na naszej platformie transakcyjnej. S膮 to:

• USDTRY
  • EURTRY
  • GOLDEURO
  • SILVEREURO
鈥榃ierzymy, 偶e te dodatkowe produkty finansowe pozwol膮 naszym obecnym oraz przysz艂ym klientom jeszcze bardziej zr贸偶nicowa膰 podejmowane decyzje inwestycyjne, a co za tym idzie osi膮ga膰 postawione cele inwestycyjne鈥 powiedzia艂 Panayiotis Xydas, CEO FxPro.

Nie ulega w膮tpliwo艣ci, 偶e popularno艣膰 par USDTRY oraz EURTRY w ostatnim czasie wzros艂a, co wynika z wi臋kszej ilo艣ci transakcji finansowych pomi臋dzy Europ膮 i USA, a Turcj膮. Zwi臋kszona ilo艣膰 transakcji finansowych z Turcj膮 spowodowa艂a zwi臋kszenie p艂ynno艣ci tych instrument贸w. USDTRY oraz EURTRY poszerz膮 nasz膮 ofert臋 par walutowych z rynk贸w wschodz膮cych. W ten spos贸b nasi klienci b臋d膮 mieli wi臋kszy dost臋p do regionu Euroazji.

Handel instrumentami GOLDEURO oraz SILVEREURO dostarcza alternatyw臋 klientom, kt贸rzy chc膮 inwestowa膰 w metale szlachetne, ale jednocze艣nie chc膮 zminimalizowa膰 swoje ryzyko w USD, kt贸ra jest g艂贸wn膮 walut膮 zestawian膮 z wszystkimi metalami. EUR zyska艂o tak偶e na popularno艣ci w zwi膮zku z pojawieniem si臋 kryzysu finansowego.

Je偶eli chcesz uzyska膰 wi臋cej informacji na temat tego komunikatu, nasz Dzia艂 obs艂ugi klienta jest do twojej dyspozycji. Mo偶esz skontaktowa膰 si臋 z nami 24 godziny na dob臋, siedem dni w tygodniu, za po艣rednictwem czatu na 偶ywo, telefonicznie lub poprzez email.

Speakers
Charalambos Psimolophitis