info
Handluj odpowiedzialnie. Handluj odpowiedzialnie.Handluj odpowiedzialnie.Kontrakty CFD to z艂o偶one instrumenty i wi膮偶膮 si臋 z wysokim ryzykiem gwa艂townej straty pieni臋dzy ze wzgl臋du na mechanizm d藕wigni. 79.58% inwestor贸w detalicznych traci pieni膮dze podczas handlu kontraktami CFD u tego us艂ugodawcy. Musisz rozwa偶y膰, czy rozumiesz zasady dzia艂ania kontrakt贸w CFD oraz czy sta膰 ci臋 na ryzyko utraty pieni臋dzy. Kontrakty CFD oraz spread betting to z艂o偶one instrumenty i wi膮偶膮 si臋 z wysokim ryzykiem gwa艂townej straty pieni臋dzy ze wzgl臋du na mechanizm d藕wigni. 80.52% inwestor贸w detalicznych traci pieni膮dze podczas handlu kontraktami CFD oraz spread betting u tego us艂ugodawcy. Musisz rozwa偶y膰, czy rozumiesz zasady dzia艂ania kontrakt贸w CFD oraz spread betting oraz czy sta膰 ci臋 na ryzyko utraty pieni臋dzy.
Handluj odpowiedzialnie: Handel kontraktami CFD wi膮偶e si臋 ze znacznym ryzykiem.

EURO STOXX 50 Index futures

Kr贸tki swap: 0 PointsD艂ugi swap: 0 Points
Nisko: 0.00Zmienne spready MT4Wysoki: 0.00
Czasy trwania globalnych sesji notowa艅
Sydney
11:32 pm (Local)
Opens in 34h 18m
Tokyo
9:32 pm (Local)
Opens in 35h 28m
London
12:32 pm (Local)
Opens in 43h 28m
New York
7:32 am (Local)
Opens in 49h 58m

EURO STOXX 50 Index futures chart

D1
W1
M1
Historyczne notowania nie s膮 gwarancj膮 lub nie przewiduj膮 przysz艂ych rezultat贸w.

Warunki handlowe

Platforma
MT4
MT4
MT5
Wykonanie
Wykonanie Natychmiastowe
Wykonanie Natychmiastowe
Egzekucja rynkowa
MT4Zmienne Spready
Minimum: 1.00艢rednia: 2.15
Minimalne wahanie ceny1
Wielko艣膰 1 lotaEUR 10 x Euro Stoxx 50
Warto艣膰 1 ticka10 EUR
Minimalna wielko艣膰 kontraktu0.01 lot
Minimalny krok dla zwi臋kszenia wielko艣ci kontraktu0.01 lot
Wykorzystane 艣rodki w 1 locie **2.00%
Wymagany depozyt do otwarcia pozycji typu lock *0
Poziom Limit oraz Stopspread

EURO STOXX 50 Index Futures Calendar

MonthTickerStart TradingTrading only for closing positionsExpiration date
March 2020#EUR50_H2018/12/201918/03/202020/03/2020
June 2020#EUR50_M2018/03/202017/06/202019/06/2020
September 2020#EUR50_U2017/06/202016/09/202018/09/2020
December 2020#EUR50_Z2016/09/202016/12/202018/12/2020
March 2021#EUR50_H2116/12/202017/03/202119/03/2021
June 2021#EUR50_M2117/03/202116/06/202118/06/2021
September 2021#EUR50_U2116/06/202115/09/202117/09/2021
December 2021#EUR50_Z2115/09/202115/12/202117/12/2021

Czas handlu (czas brytyjski) Monday - Friday: 01:30 AM - 09:00 PM
Closes daily between (09:00 PM - 01:30 AM UK Time)
Closing Time of a Contract At Expiration Date:11:00 AM UK Time

* Tylko w przypadku, gdy poziom depozytu > 100%

** Depozyt zabezpieczaj膮cy obowi膮zuje dla wolumen贸w o wielko艣ci do 50 lot贸w. Informacje dotycz膮ce wi臋kszych wolumen贸w zawarte s膮 w Informacji o d藕wigni dla kontrakt贸w terminowych futures

Otrzymuje #EUR50 Idea handlu

Otrzymuj codzienne sygna艂y transakcyjne na:
  • Akcje/Indeksy
  • Forex
  • Z艂oto/Ropa Naftowa
Trading CentralDostarczane przez
TradingCentral
Zarejestruj si臋 teraz
Chart