DAX Index futures

Kr贸tki swap: 0 D艂ugi swap: 0
Nisko: 0.00Zmienne spready MT4Wysoki: 0.00
Czasy trwania globalnych sesji notowa艅
Sydney
06:50 (Local)
Opens in 3h 0m
Tokyo
04:50 (Local)
Opens in 4h 10m
London
20:50 (Local)
Opens in 11h 10m
New York
15:50 (Local)
Closes in 0h 10m

DAX Index futures chart

D1
W1
M1
Historyczne notowania nie s膮 gwarancj膮 lub nie przewiduj膮 przysz艂ych rezultat贸w.

Handluj z FxPro kontraktami CFD na Futures #GER40.

FxPro oferuje kontrakty CFD na Germany 40 (DAX), jak r贸wnie偶 na innych indeksach, towarach rolniczych oraz energiach, kt贸rymi mo偶na handlowa膰 na obu platformach: FxPro MT4 oraz FxPro MT5. Masz mo偶liwo艣膰 handlu kontraktami CFD na futures przy egzekucji natychmiastowej lub rynkowej, a tak偶e ze sta艂ymi i zmiennymi spreadami w zale偶no艣ci od typu posiadanego konta. FxPro oferuje konkurencyjne ceny na wszystkich kontraktach futures, z niskimi spreadami wynosz膮cymi nawet 0,15 na niekt贸rych instrumentach. Kontrakty CFD na futures nie podlegaj膮 prowizji, co czyni z nich bardzo efektywn膮 pod wzgl臋dem koszt贸w metod臋 inwestycji.

Warunki handlowe

Platforma
MT4
MT4
MT5
Wykonanie
Wykonanie Natychmiastowe
Wykonanie Natychmiastowe
Egzekucja rynkowa
MT4Zmienne Spready
Minimum: 2.0艢rednia: 2.5
Minimalne wahanie ceny0.5
Wielko艣膰 1 lota25 null
Warto艣膰 1 ticka12.5 EUR
Minimalna wielko艣膰 kontraktu0.01 lot
Minimalny krok dla zwi臋kszenia wielko艣ci kontraktu0.01 lot
Wykorzystane 艣rodki w 1 locie **2.00%
Wymagany depozyt do otwarcia pozycji typu lock *N/A
Poziom Limit oraz StopN/A

DAX Index Futures Calendar

MonthTickerStart TradingTrading only for closing positionsExpiration date
March 2021#GER40_H2115/12/202016/03/202118/03/2021
June 2021#GER40_M2116/03/202115/06/202117/06/2021
September 2021#GER40_U2115/06/202114/09/202116/09/2021
December 2021#GER40_Z2114/09/202114/12/202116/12/2021
December 2021#GER40_Z2115/09/202115/12/202117/12/2021
March 2022#GER40_H2215/12/202116/03/202218/03/2022
June 2022#GER40_M2216/03/202215/06/202217/06/2022
Market Hours (CY time)

Poniedzia艂ek03:30-23:00

Wtorek03:30-23:00

艢roda03:30-23:00

Czwartek03:30-23:00

Pi膮tek03:30-23:00

* Tylko w przypadku, gdy poziom depozytu > 100%

** Depozyt zabezpieczaj膮cy obowi膮zuje dla wolumen贸w o wielko艣ci do 50 lot贸w. Informacje dotycz膮ce wi臋kszych wolumen贸w zawarte s膮 w Informacji o d藕wigni dla kontrakt贸w terminowych futures