Handluj odpowiedzialnie. Handluj odpowiedzialnie.Kontrakty CFD to z艂o偶one instrumenty i wi膮偶膮 si臋 z wysokim ryzykiem gwa艂townej straty pieni臋dzy ze wzgl臋du na mechanizm d藕wigni. 84.69% inwestor贸w detalicznych traci pieni膮dze podczas handlu kontraktami CFD u tego us艂ugodawcy. Musisz rozwa偶y膰, czy rozumiesz zasady dzia艂ania kontrakt贸w CFD oraz czy sta膰 ci臋 na ryzyko utraty pieni臋dzy.

Soybean futures

Current value in real time on the crypto market for investing

Kr贸tki swap: 0 PointsD艂ugi swap: 0 Points
Nisko: 1447.75Zmienne spready MT5Wysoki: 1462.25
Czasy trwania globalnych sesji notowa艅
Sydney
16:15 (Local)
Opens in 17h 35m
Tokyo
14:15 (Local)
Closes in 0h 45m
London
05:15 (Local)
Opens in 2h 45m
New York
00:15 (Local)
Opens in 9h 15m

Soybean futures chart

D1
W1
M1
No chart data
Historyczne notowania nie s膮 gwarancj膮 lub nie przewiduj膮 przysz艂ych rezultat贸w.

Warunki handlowe

Platforma
MT4
MT4
MT5
Wykonanie
Wykonanie Natychmiastowe
Wykonanie Natychmiastowe
Egzekucja rynkowa
MT4Zmienne Spready
Minimum: 100.00艢rednia: 156.76
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Minimalne wahanie ceny0.25
Wielko艣膰 1 lota50 bushels
Warto艣膰 1 ticka12.5 USD
Minimalna wielko艣膰 kontraktu0.01 lot
Minimalny krok dla zwi臋kszenia wielko艣ci kontraktu0.01 lot
Wykorzystane 艣rodki w 1 locie **2.00%
Wymagany depozyt do otwarcia pozycji typu lock *0
Poziom Limit oraz Stop100

Soybean Futures Calendar

MonthTickerStart TradingTrading only for closing positionsExpiration date
November 2022#SBean_X2228/08/202226/10/202230/10/2022
January 2023#SBean_F2326/10/202227/12/202229/12/2022
March 2023#SBean_H2327/12/202223/02/202327/02/2023
May 2023#SBean_K2323/02/202325/04/202327/04/2023
July 2023#SBean_N2325/04/202327/06/202329/06/2023
August 2023#SBean_Q2327/06/202326/07/202330/07/2023
September 2023#SBean_U2326/07/202328/08/202330/08/2023
November 2023#SBean_X2326/07/202326/10/202330/10/2023

* Tylko w przypadku, gdy poziom depozytu > 100%

** Depozyt zabezpieczaj膮cy obowi膮zuje dla wolumen贸w o wielko艣ci do 50 lot贸w. Informacje dotycz膮ce wi臋kszych wolumen贸w zawarte s膮 w Informacji o d藕wigni dla kontrakt贸w terminowych futures

Podane spready oparte s膮 o wa偶on膮 czasowo 艣redni膮 z godzin 09:00 - 21:00 (GMT) 01/04/2020 - 30/06/2020. Pomimo, 偶e FxPro dok艂ada wszelkich stara艅, aby oferowa膰 konkurencyjne spready o ka偶dej godzinie, klienci powinni mie膰 na uwadze, 偶e ich warto艣膰 mo偶e si臋 zmienia膰 i s膮 one podatne na warunki panuj膮ce na okre艣lonym rynku. Powy偶sze spready podane s膮 wy艂膮cznie w celach orientacyjnych. Zalecamy klientom sprawdza膰 publikacje wa偶nych informacji w naszym Kalendarzu ekonomicznym, bowiem mog膮 one wp艂yn膮膰 mi臋dzy innymi na zwi臋kszenie poziomu spread贸w.

Powy偶ej wymienione spready obowi膮zuj膮 podczas normalnych warunk贸w inwestycyjnych na rynku. FxPro posiada prawo do zmiany powy偶szych spread贸w w zale偶no艣ci od panuj膮cych na rynku warunk贸w, zgodnie z 'Zasadami dzia艂alno艣ci biznesowej'.