home24 SE share price

Krótki swap: 0 Długi swap: 0
Nisko: 0.00Zmienne spready {{platformType}}Wysoki: 0.00
Czasy trwania globalnych sesji notowań
Sydney
09:54 (Local)
Opens in 23h 56m
Tokyo
07:54 (Local)
Opens in 25h 6m
London
22:54 (Local)
Opens in 33h 6m
New York
17:54 (Local)
Opens in 39h 36m

home24 SE live chart

D1
W1
M1
Historyczne notowania nie są gwarancją lub nie przewidują przyszłych rezultatów.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Warunki handlowe

Platforma
MT5
MT5
Wykonanie
Egzekucja rynkowa
Egzekucja rynkowa
MT5Zmienne Spready
Minimum: 1.00Średnia: 11.01