Polymetal International PLC share price

Krótki swap: 0 Długi swap: 0
Nisko: 0.00Zmienne spready {{platformType}}Wysoki: 0.00
Czasy trwania globalnych sesji notowań
Sydney
09:47 (Local)
Opens in 24h 3m
Tokyo
07:47 (Local)
Opens in 25h 13m
London
22:47 (Local)
Opens in 33h 13m
New York
17:47 (Local)
Opens in 39h 43m

Polymetal International PLC live chart

D1
W1
M1
Historyczne notowania nie są gwarancją lub nie przewidują przyszłych rezultatów.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Warunki handlowe

Platforma
MT5
MT5
Wykonanie
Egzekucja rynkowa
Egzekucja rynkowa
MT5Zmienne Spready
Minimum: 50.00Średnia: 163.98