info
Handluj odpowiedzialnie. Handluj odpowiedzialnie.Handluj odpowiedzialnie.Kontrakty CFD to złożone instrumenty i wiążą się z wysokim ryzykiem gwałtownej straty pieniędzy ze względu na mechanizm dźwigni. 74.02% inwestorów detalicznych traci pieniądze podczas handlu kontraktami CFD u tego usługodawcy. Musisz rozważyć, czy rozumiesz zasady działania kontraktów CFD oraz czy stać cię na ryzyko utraty pieniędzy. Kontrakty CFD oraz spread betting to złożone instrumenty i wiążą się z wysokim ryzykiem gwałtownej straty pieniędzy ze względu na mechanizm dźwigni. 77.37% inwestorów detalicznych traci pieniądze podczas handlu kontraktami CFD oraz spread betting u tego usługodawcy. Musisz rozważyć, czy rozumiesz zasady działania kontraktów CFD oraz spread betting oraz czy stać cię na ryzyko utraty pieniędzy.
Handluj odpowiedzialnie: Handel kontraktami CFD wiąże się ze znacznym ryzykiem.

Siemens AG share price

Krótki swap: 0 PointsDługi swap: 0 Points
Nisko: 0.00Zmienne spready MT4Wysoki: 0.00
Czasy trwania globalnych sesji notowań
Sydney
04:22 (Local)
Opens in 5h 28m
Tokyo
03:22 (Local)
Opens in 5h 38m
London
19:22 (Local)
Opens in 12h 38m
New York
14:22 (Local)
Opens in 19h 8m

Siemens AG live chart

D1
W1
M1
Historyczne notowania nie są gwarancją lub nie przewidują przyszłych rezultatów.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Warunki handlowe

Platforma
MT4
MT4
Wykonanie
Wykonanie Natychmiastowe
Wykonanie Natychmiastowe
Egzekucja rynkowa
MT4Zmienne Spready
Minimum: 0.24Średnia: 0.24
Ticker#Siemens
Poziom Limit oraz Stop0.04
Wartość 1 ticka dla akcji0.01 EUR
Minimalna wielkość kontraktu1 share
ProwizjaNo
Minimalne wahanie ceny0.01 EUR
Minimalny krok dla zwiększenia wielkości kontraktu1 share
Wymagany depozyt do otwarcia pozycji typu lock *0
Maksymalny Rozmiar Handlu1000
Maksymalne ryzyko na akcję na konto, USD100 000

Czas handlu (czas brytyjski) Monday - Friday: 08:01 AM - 04:30 PM

* Tylko w przypadku, gdy poziom depozytu > 100%

Handluj z FxPro kontraktami CFD na akcje #Siemens.

FxPro oferuje kontrakty CFD na akcje #Siemens oraz ponad 155 innych globalnie operujących przedsiębiorstw z USA, Wielkiej Brytanii, Francji oraz Niemiec. Kontraktami CFD na akcje można handlować na platformie FxPro MT4, przy egzekucji natychmiastowej lub rynkowej, a także ze stałymi i zmiennymi spreadami w zależności od typu posiadanego konta. Decydując się na handel z FxPro kontraktami CFD na akcje, korzystasz z bardzo niskich spreadów i szybkiej egzekucji zleceń. FxPro nie nalicza prowizji od obrotu kontraktami CFD na akcje.

Jeśli masz jakieś pytania w kwestii handlu akcjami Siemens AG , albo jakichkolwiek innych firm na platformach FxPro, to prosimy o kontakt z naszym działem Obsługi Klienta.

Otrzymuje #Siemens Idea handlu

Otrzymuj codzienne sygnały transakcyjne na:
  • Akcje/Indeksy
  • Forex
  • Złoto/Ropa Naftowa
Trading CentralDostarczane przez
TradingCentral
Zarejestruj się teraz
Chart