Handluj odpowiedzialnie. Handluj odpowiedzialnie.Kontrakty CFD to złożone instrumenty i wiążą się z wysokim ryzykiem gwałtownej straty pieniędzy ze względu na mechanizm dźwigni. 84.69% inwestorów detalicznych traci pieniądze podczas handlu kontraktami CFD u tego usługodawcy. Musisz rozważyć, czy rozumiesz zasady działania kontraktów CFD oraz czy stać cię na ryzyko utraty pieniędzy.

Panel inwestora.
Rynek na wyciągnięcie ręki.

Dowiedz się, które waluty się poruszają, przyglądaj się otwartym pozycjom innych klientów, monitoruj pozycje w określonych przedziałach czasowych i wiele więcej

Panel inwestora FxPro to prosty i intuicyjny sposób, aby szybko sprawdzić, co dzieje się na międzynarodowym rynku walutowym.

Handlowane waluty

Pozycje klientów

Notowania cen

Czasy trwania globalnych sesji notowań
Sydney
05:42 (Local)
Opens in 4h 8m
Tokyo
03:42 (Local)
Opens in 5h 18m
London
18:42 (Local)
Opens in 13h 18m
New York
13:42 (Local)
Opens in 19h 48m

Panel inwestora FxPro to świetny dodatek do wykresów walutowych w twojej platformie inwestycyjnej.

Korzystaj z panelu FxPro wraz z Kalendarzem ekonomicznym forex, aby poprawić swoje inwestycje.

Zaplanuj swoje inwestycje co do minuty dzięki naszemu prostemu w użyciu kalendarzowi ekonomicznemu. Równocześnie śledź swój panel FxPro, aby trzymać rękę na pulsie i wiedzieć, co się dzieje na rynkach finansowych.

Zobacz kalendarz ekonomiczny
browser calendar