BATUSD - Basic Attention Token / US Dollar

Kr贸tki swap: 0 PointsD艂ugi swap: 0 Points
Nisko: 0.00Zmienne spready MT4Wysoki: 0.00
Czasy trwania globalnych sesji notowa艅
Sydney
01:34 (Local)
Opens in 8h 16m
Tokyo
00:34 (Local)
Opens in 8h 26m
London
16:34 (Local)
Opens in 15h 26m
New York
11:34 (Local)
Closes in 4h 26m

BAT USD Trading Chart

D1
W1
M1
Historyczne notowania nie s膮 gwarancj膮 lub nie przewiduj膮 przysz艂ych rezultat贸w.

Warunki handlowe

Platforma
Edge
Edge
MT4
MT5
Wykonanie
Egzekucja rynkowa
Egzekucja rynkowa
EdgeZmienne Spready
Minimum: 0.0012 USD艢rednia: 0.0016 USD
Edge Limit and Stop Level0.0015 USD
Warto艣膰 1 ticka0.00001
Roczne swapy (D艂ugie i kr贸tkie) -20.00 %
Minimalna wielko艣膰 kontraktu0.01 lot
Wielko艣膰 1 lota na MT4 / MT5 / Edge10000 BAT
Warto艣膰 1 PIPSA dla 1 lota w USD0.1 USD
D藕wigniaFxPro GM Limited
1:20

FxPro UK Limited
(Professional clients only)
1:20

FxPro Financial Services
(Retail Clients)
1:2

FxPro Financial Services
(Professional clients)
1:20
Minimalny krok dla zwi臋kszenia wielko艣ci kontraktu0.01 lot
Wymagany depozyt zabezpieczaj膮cy do otwarcia pozycji lock*0
Maks. ryzyko1,000,000 USD in Volume
Tryb egzekucjiMarket (irrelevant of platform or Account type)
Godziny handlu24/7
Trading time: 24/7

* Tylko w przypadku, gdy poziom depozytu > 100%

1: Dost臋pne dla klient贸w FxPro Financial Services Limited oraz FxPro Global Markets Limited.

Trading CFDs on Cryptocurrencies is not available to retail clients of FxPro UK Ltd

Powy偶ej wymienione spready obowi膮zuj膮 podczas normalnych warunk贸w inwestycyjnych na rynku forex. FxPro posiada prawo do zmiany powy偶szych spread贸w w zale偶no艣ci od panuj膮cych na rynku warunk贸w, zgodnie z 'Zasadami dzia艂alno艣ci biznesowej'.