info
Handluj odpowiedzialnie. Handluj odpowiedzialnie.Handluj odpowiedzialnie.Kontrakty CFD to złożone instrumenty i wiążą się z wysokim ryzykiem gwałtownej straty pieniędzy ze względu na mechanizm dźwigni. 76.14% inwestorów detalicznych traci pieniądze podczas handlu kontraktami CFD u tego usługodawcy. Musisz rozważyć, czy rozumiesz zasady działania kontraktów CFD oraz czy stać cię na ryzyko utraty pieniędzy. Kontrakty CFD oraz spread betting to złożone instrumenty i wiążą się z wysokim ryzykiem gwałtownej straty pieniędzy ze względu na mechanizm dźwigni. 79.83% inwestorów detalicznych traci pieniądze podczas handlu kontraktami CFD oraz spread betting u tego usługodawcy. Musisz rozważyć, czy rozumiesz zasady działania kontraktów CFD oraz spread betting oraz czy stać cię na ryzyko utraty pieniędzy.
Handluj odpowiedzialnie: Handel kontraktami CFD wiąże się ze znacznym ryzykiem.

Dow Jones Industrial Average index

Krótki swap: 0 PointsDługi swap: 0 Points
Nisko: 0.00Zmienne spready MT4Wysoki: 0.00
Czasy trwania globalnych sesji notowań
Sydney
11:40 am (Local)
Closes in 4h 32m
Tokyo
9:40 am (Local)
Closes in 5h 20m
London
12:40 am (Local)
Opens in 7h 20m
New York
7:40 pm (Local)
Opens in 13h 50m

Dow Jones Industrial Average chart

D1
W1
M1
Historyczne notowania nie są gwarancją lub nie przewidują przyszłych rezultatów.

Handluj z FxPro kontraktami CFD na indeksy #US30.

FxPro oferuje kontrakty CFD na #US30 i ponad 25 innych indeksach spotowych, którymi można handlować na wszystkich platformach włącznie z FxPro MT4, FxPro MT5 i FxPro cTrader. Masz możliwość handlu kontraktami CFD na indeksy przy egzekucji natychmiastowej lub rynkowej, a także ze stałymi i zmiennymi spreadami w zależności od typu posiadanego konta. Decydując się na handel z FxPro kontraktami CFD na indeksy, zyskujesz korzyści w postaci bardzo niskich spreadów, wynoszących nawet 0,2 pipów na niektórych instrumentach, szybkiej egzekucji zleceń i profesjonalnych warunków handlowych. Ponadto FxPro nie nalicza prowizji od obrotu kontraktami CFD na indeksy.

Jeśli masz jakieś pytania w kwestii handlu US 30 Spot Index, albo jakimikolwiek innymi indeksami na platformach FxPro, to prosimy o kontakt z naszym działem Obsługi Klienta.

Warunki handlowe

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Wykonanie
Egzekucja rynkowa
Egzekucja rynkowa
cTrader
Minimum: 1.70Średnia: 2.70
Minimalna wielkość kontraktu0.01 Index
Minimalny krok dla zwiększenia wielkości kontraktu0.01 Index
Wartość dla punktu przy 1 indeksie1 USD
Wymagany depozyt do otwarcia pozycji typu lock *0
Poziom Limit oraz Stopspread

Czas handlu (czas brytyjski) Sunday - Friday: 11:00 PM - 10:00 PM
(Closes daily between 09:15 PM - 09:30 PM & 10:00 PM - 11:00 PM UK time)

* Tylko w przypadku, gdy poziom depozytu > 100%

Otrzymuje #US30 Idea handlu

Otrzymuj codzienne sygnały transakcyjne na:
  • Akcje/Indeksy
  • Forex
  • Złoto/Ropa Naftowa
Trading CentralDostarczane przez
TradingCentral
Zarejestruj się teraz
Chart