TRXUSD - Tron / US Dollar

Kr贸tki swap: 0 D艂ugi swap: 0
Nisko: 0.00Zmienne spready MT4Wysoki: 0.00
Czasy trwania globalnych sesji notowa艅
Sydney
07:38 (Local)
Opens in 2h 12m
Tokyo
05:38 (Local)
Opens in 3h 22m
London
21:38 (Local)
Opens in 10h 22m
New York
16:38 (Local)
Opens in 16h 52m

TRX USD Trading Chart

D1
W1
M1
Historyczne notowania nie s膮 gwarancj膮 lub nie przewiduj膮 przysz艂ych rezultat贸w.

Warunki handlowe

Platforma
Edge
Edge
MT4
MT5
Wykonanie
Egzekucja rynkowa
Egzekucja rynkowa
EdgeZmienne Spready
Minimum: 0.00000艢rednia: 0.00000
Poziom Limit oraz Stop500
Warto艣膰 1 ticka0.1
Roczne swapy (D艂ugie i kr贸tkie) -20 %
Minimalna wielko艣膰 kontraktu0.01 lot
Wielko艣膰 1 lota10000 TRX
Warto艣膰 1 PIPSA dla 1 lota w USD0.1 USD
Minimalny krok dla zwi臋kszenia wielko艣ci kontraktu0.01 lot
Wymagany depozyt do otwarcia pozycji typu lock *0
Maks. ryzyko1,000,000 USD in Volume
Tryb egzekucjiMarket (irrelevant of platform or Account type)
Trading time: 24/7

* Tylko w przypadku, gdy poziom depozytu > 100%

Powy偶ej wymienione spready obowi膮zuj膮 podczas normalnych warunk贸w inwestycyjnych na rynku forex. FxPro posiada prawo do zmiany powy偶szych spread贸w w zale偶no艣ci od panuj膮cych na rynku warunk贸w, zgodnie z 'Zasadami dzia艂alno艣ci biznesowej'.