CADJPY - Canadian Dollar / Japanese Yen

Kr贸tki swap: 0 D艂ugi swap: 0
Nisko: 0.00Zmienne spready MT4Wysoki: 0.00
Czasy trwania globalnych sesji notowa艅
Sydney
12:38 (Local)
Closes in 3h 34m
Tokyo
10:38 (Local)
Closes in 4h 22m
London
02:38 (Local)
Opens in 5h 22m
New York
21:38 (Local)
Opens in 11h 52m

CAD JPY Trading Chart

D1
W1
M1
Historyczne notowania nie s膮 gwarancj膮 lub nie przewiduj膮 przysz艂ych rezultat贸w.

Warunki handlowe

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Wykonanie
Egzekucja rynkowa
Egzekucja rynkowa
cTraderSpread + 0,45$ za 10 tys. obrotu
Minimum: 0.034艢rednia: 0.033
Market Hours (CY time)

Poniedzia艂ek00:00-00:00

Wtorek00:00-00:00

艢roda00:00-00:00

Czwartek00:00-00:00

Pi膮tek00:00-00:00

Poziom Limit oraz Stop0
Wykorzystane 艣rodki (1:100 poziom d藕wigni) w USD1000 JPY X USDJPY Rate
Minimalna wielko艣膰 kontraktu0.01 lot
Minimalny krok dla zwi臋kszenia wielko艣ci kontraktu0.01 lot
Wymagany depozyt do otwarcia pozycji typu lock *0
Market Hours (CY time)

Poniedzia艂ek00:00-00:00

Wtorek00:00-00:00

艢roda00:00-00:00

Czwartek00:00-00:00

Pi膮tek00:00-00:00

* Tylko w przypadku, gdy poziom depozytu > 100%

Podane spready oparte s膮 o wa偶on膮 czasowo 艣redni膮 z godzin 09:00 - 21:00 (GMT) 01/04/2020 - 30/06/2020. Pomimo, 偶e FxPro dok艂ada wszelkich stara艅, aby oferowa膰 konkurencyjne spready o ka偶dej godzinie, klienci powinni mie膰 na uwadze, 偶e ich warto艣膰 mo偶e si臋 zmienia膰 i s膮 one podatne na warunki panuj膮ce na okre艣lonym rynku. Powy偶sze spready podane s膮 wy艂膮cznie w celach orientacyjnych. Zalecamy klientom sprawdza膰 publikacje wa偶nych informacji w naszym Kalendarzu ekonomicznym, bowiem mog膮 one wp艂yn膮膰 mi臋dzy innymi na zwi臋kszenie poziomu spread贸w.

Powy偶ej wymienione spready obowi膮zuj膮 podczas normalnych warunk贸w inwestycyjnych na rynku forex. FxPro posiada prawo do zmiany powy偶szych spread贸w w zale偶no艣ci od panuj膮cych na rynku warunk贸w, zgodnie z 'Zasadami dzia艂alno艣ci biznesowej'.

Handluj z FxPro kontraktami CFD na parze walutowej CAD/JPY.

FxPro oferuje kontrakty CFD na CAD/JPY i ponad 70 innych parach walutowych, w tym pary gl贸wne, drgorzedne oraz egzotyczne, kt贸rymi mozna handlowac na wszystkich platformach wlacznie z FxPro MT4, FxPro MT5 i FxPro cTrader. Kontraktami CFD na waluty mozna handlowac przez 24/5, przy egzekucji natychmiastowej lub rynkowej, a takze ze stalymi i zmiennymi spreadami w zaleznosci od typu posiadanego konta. Decydujac sie na handel z FxPro kontraktami CFD, zyskujesz korzysci w postaci konkurencyjnych cen z niskimi spreadami wynoszacymi nawet 0 pip贸w na gl贸wnych parach walutowych, szybkiej egzekucji zlecen i profesjonalnych warunk贸w handlowych.

Jesli masz jakies pytania w kwestii handlu za posrednictwem FxPro na parze Canadian Dollar/Japanese Yen, albo na jakiejkolwiek innej parze walutowej, to prosimy o kontakt z naszym dzialem Obslugi Klienta.