info
Handluj odpowiedzialnie. Handluj odpowiedzialnie.Handluj odpowiedzialnie.Kontrakty CFD to z艂o偶one instrumenty i wi膮偶膮 si臋 z wysokim ryzykiem gwa艂townej straty pieni臋dzy ze wzgl臋du na mechanizm d藕wigni. 79.58% inwestor贸w detalicznych traci pieni膮dze podczas handlu kontraktami CFD u tego us艂ugodawcy. Musisz rozwa偶y膰, czy rozumiesz zasady dzia艂ania kontrakt贸w CFD oraz czy sta膰 ci臋 na ryzyko utraty pieni臋dzy. Kontrakty CFD oraz spread betting to z艂o偶one instrumenty i wi膮偶膮 si臋 z wysokim ryzykiem gwa艂townej straty pieni臋dzy ze wzgl臋du na mechanizm d藕wigni. 80.52% inwestor贸w detalicznych traci pieni膮dze podczas handlu kontraktami CFD oraz spread betting u tego us艂ugodawcy. Musisz rozwa偶y膰, czy rozumiesz zasady dzia艂ania kontrakt贸w CFD oraz spread betting oraz czy sta膰 ci臋 na ryzyko utraty pieni臋dzy.
Handluj odpowiedzialnie: Handel kontraktami CFD wi膮偶e si臋 ze znacznym ryzykiem.

EURDKK - Euro / Danish Krone

Kr贸tki swap: 0 PointsD艂ugi swap: 0 Points
Nisko: 0.00Zmienne spready MT4Wysoki: 0.00
Czasy trwania globalnych sesji notowa艅
Sydney
11:27 pm (Local)
Opens in 34h 23m
Tokyo
9:27 pm (Local)
Opens in 35h 33m
London
12:27 pm (Local)
Opens in 43h 33m
New York
7:27 am (Local)
Opens in 50h 3m

EUR DKK Trading Chart

D1
W1
M1
Historyczne notowania nie s膮 gwarancj膮 lub nie przewiduj膮 przysz艂ych rezultat贸w.

Warunki handlowe

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Wykonanie
Egzekucja rynkowa
Egzekucja rynkowa
cTraderSpread + 0,45$ za 10 tys. obrotu
Minimum: 3.00艢rednia: 5.25
Poziom limit oraz stop na cTrader0
Wykorzystane 艣rodki (1:100 poziom d藕wigni) w USDMax. Leverage is 1:20
Minimalna wielko艣膰 kontraktu0.01 lot
Warto艣膰 1 TICKA dla 1 lota w USD10 / USDDKK Rate
Minimalny krok dla zwi臋kszenia wielko艣ci kontraktu0.01 lot
Wymagany depozyt do otwarcia pozycji typu lock *0

Czas handlu (czas brytyjski) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

* Tylko w przypadku, gdy poziom depozytu > 100%

Podane spready oparte s膮 o wa偶on膮 czasowo 艣redni膮 z godzin 09:00 - 21:00 (GMT) 01/8/2019 鈥 25/8/2019. Pomimo, 偶e FxPro dok艂ada wszelkich stara艅, aby oferowa膰 konkurencyjne spready o ka偶dej godzinie, klienci powinni mie膰 na uwadze, 偶e ich warto艣膰 mo偶e si臋 zmienia膰 i s膮 one podatne na warunki panuj膮ce na okre艣lonym rynku. Powy偶sze spready podane s膮 wy艂膮cznie w celach orientacyjnych. Zalecamy klientom sprawdza膰 publikacje wa偶nych informacji w naszym Kalendarzu ekonomicznym, bowiem mog膮 one wp艂yn膮膰 mi臋dzy innymi na zwi臋kszenie poziomu spread贸w.

Powy偶ej wymienione spready obowi膮zuj膮 podczas normalnych warunk贸w inwestycyjnych na rynku forex. FxPro posiada prawo do zmiany powy偶szych spread贸w w zale偶no艣ci od panuj膮cych na rynku warunk贸w, zgodnie z 'Zasadami dzia艂alno艣ci biznesowej'.

Otrzymuje EURDKK Idea handlu

Otrzymuj codzienne sygna艂y transakcyjne na:
  • Akcje/Indeksy
  • Forex
  • Z艂oto/Ropa Naftowa
Trading CentralDostarczane przez
TradingCentral
Zarejestruj si臋 teraz
Chart