info
Handluj odpowiedzialnie. Handluj odpowiedzialnie.Handluj odpowiedzialnie.Kontrakty CFD to złożone instrumenty i wiążą się z wysokim ryzykiem gwałtownej straty pieniędzy ze względu na mechanizm dźwigni. 76.14% inwestorów detalicznych traci pieniądze podczas handlu kontraktami CFD u tego usługodawcy. Musisz rozważyć, czy rozumiesz zasady działania kontraktów CFD oraz czy stać cię na ryzyko utraty pieniędzy. Kontrakty CFD oraz spread betting to złożone instrumenty i wiążą się z wysokim ryzykiem gwałtownej straty pieniędzy ze względu na mechanizm dźwigni. 79.83% inwestorów detalicznych traci pieniądze podczas handlu kontraktami CFD oraz spread betting u tego usługodawcy. Musisz rozważyć, czy rozumiesz zasady działania kontraktów CFD oraz spread betting oraz czy stać cię na ryzyko utraty pieniędzy.
Handluj odpowiedzialnie: Handel kontraktami CFD wiąże się ze znacznym ryzykiem.

Hang Seng China Enterprises index

Krótki swap: 0 PointsDługi swap: 0 Points
Nisko: 0.00Zmienne spready MT4Wysoki: 0.00
Czasy trwania globalnych sesji notowań
Sydney
6:24 am (Local)
Opens in 51h 26m
Tokyo
4:24 am (Local)
Opens in 52h 36m
London
7:24 pm (Local)
Opens in 60h 36m
New York
2:24 pm (Local)
Closes in 1h 36m

Hang Seng China Enterprises chart

D1
W1
M1
Historyczne notowania nie są gwarancją lub nie przewidują przyszłych rezultatów.

Handluj z FxPro kontraktami CFD na indeksy #ChinaHShar.

FxPro oferuje kontrakty CFD na #ChinaHShar i ponad 25 innych indeksach spotowych, którymi można handlować na wszystkich platformach włącznie z FxPro MT4, FxPro MT5 i FxPro cTrader. Masz możliwość handlu kontraktami CFD na indeksy przy egzekucji natychmiastowej lub rynkowej, a także ze stałymi i zmiennymi spreadami w zależności od typu posiadanego konta. Decydując się na handel z FxPro kontraktami CFD na indeksy, zyskujesz korzyści w postaci bardzo niskich spreadów, wynoszących nawet 0,2 pipów na niektórych instrumentach, szybkiej egzekucji zleceń i profesjonalnych warunków handlowych. Ponadto FxPro nie nalicza prowizji od obrotu kontraktami CFD na indeksy.

Jeśli masz jakieś pytania w kwestii handlu ChinaHShares Spot Index, albo jakimikolwiek innymi indeksami na platformach FxPro, to prosimy o kontakt z naszym działem Obsługi Klienta.

Warunki handlowe

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Wykonanie
Egzekucja rynkowa
Egzekucja rynkowa
cTrader
Minimum: 12.00Średnia: 16.46
Minimalna wielkość kontraktu0.01 Index
Minimalny krok dla zwiększenia wielkości kontraktu0.01 Index
Wartość dla punktu przy 1 indeksie1 HKD
Wymagany depozyt do otwarcia pozycji typu lock *0
Poziom Limit oraz Stopspread

Czas handlu (czas brytyjski) 01:30 AM - 08:00 AM
(Closes Daily 04:00 AM - 05:00 AM and 08:00 AM - 01:30 AM)

* Tylko w przypadku, gdy poziom depozytu > 100%

Otrzymuje #ChinaHShar Idea handlu

Otrzymuj codzienne sygnały transakcyjne na:
  • Akcje/Indeksy
  • Forex
  • Złoto/Ropa Naftowa
Trading CentralDostarczane przez
TradingCentral
Zarejestruj się teraz
Chart