Krótki swap: 0 Długi swap: 0
Nisko: 0Zmienne spready {{platformType}}High: 0
Czasy trwania globalnych sesji notowań
Sydney
21:26 (Local)
Opens in 12h 24m
Tokyo
19:26 (Local)
Opens in 13h 34m
London
11:26 (Local)
Closes in 5h 4m
New York
06:26 (Local)
Opens in 3h 4m
No chart data
Historyczne notowania nie są gwarancją lub nie przewidują przyszłych rezultatów.

Warunki handlowe

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Egzekucja
Egzekucja rynkowa
Egzekucja rynkowa
cTrader
Minimum: 300.00Średnia: 315.40
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Minimalna wielkość kontraktu0.01 Index
Minimalny krok dla zwiększenia wielkości kontraktu0.01 Index
Wartość 1 ticka1 EUR
Wymagany depozyt do otwarcia pozycji typu lock *0

* Tylko w przypadku, gdy poziom depozytu > 100%

Podane spready oparte są o ważoną czasowo średnią z godzin 09:00 - 21:00 (GMT) 01/04/2020 - 30/06/2020. Pomimo, że FxPro dokłada wszelkich starań, aby oferować konkurencyjne spready o każdej godzinie, klienci powinni mieć na uwadze, że ich wartość może się zmieniać i są one podatne na warunki panujące na określonym rynku. Powyższe spready podane są wyłącznie w celach orientacyjnych. Zalecamy klientom sprawdzać publikacje ważnych informacji w naszym Kalendarzu ekonomicznym, bowiem mogą one wpłynąć między innymi na zwiększenie poziomu spreadów.

Powyżej wymienione spready obowiązują podczas normalnych warunków inwestycyjnych na rynku. FxPro posiada prawo do zmiany powyższych spreadów w zależności od panujących na rynku warunków, zgodnie z 'Zasadami działalności biznesowej'.

How we execute Indices CFDs

When you open a CFD position on indices with us, it will be aggregated and matched with other FxPro clients’ positions in the same market. Any excess exposure from our predefined in-house limits is hedged with our liquidity providers.

Wydarzenia korporacyjne FxPro

Price adjustments may be applied to eliminate the impact on clients’ trading accounts from a corporate action. Margin requirements may be subject to change before earnings announcements or any corporate action.

Dividends

If you hold an open position on shares or Indices at the start of the business day (Server Time 00:00), which coincides with the ex-date of the respective underlying asset, a dividend is paid (or charged in the case of short positions). For Buy positions, the payment will be net of any withholding tax implications.

Withholding taxes depend on the country where the stock is domiciled, and clients are responsible for reporting withholding taxes in their respective country of residence.

instruments_default_footnote_text