info
Handluj odpowiedzialnie. Handluj odpowiedzialnie.Handluj odpowiedzialnie.Kontrakty CFD to złożone instrumenty i wiążą się z wysokim ryzykiem gwałtownej straty pieniędzy ze względu na mechanizm dźwigni. 79.58% inwestorów detalicznych traci pieniądze podczas handlu kontraktami CFD u tego usługodawcy. Musisz rozważyć, czy rozumiesz zasady działania kontraktów CFD oraz czy stać cię na ryzyko utraty pieniędzy. Kontrakty CFD oraz spread betting to złożone instrumenty i wiążą się z wysokim ryzykiem gwałtownej straty pieniędzy ze względu na mechanizm dźwigni. 80.52% inwestorów detalicznych traci pieniądze podczas handlu kontraktami CFD oraz spread betting u tego usługodawcy. Musisz rozważyć, czy rozumiesz zasady działania kontraktów CFD oraz spread betting oraz czy stać cię na ryzyko utraty pieniędzy.
Handluj odpowiedzialnie: Handel kontraktami CFD wiąże się ze znacznym ryzykiem.

IBEX 35 index

Krótki swap: 0 PointsDługi swap: 0 Points
Nisko: 0.00Zmienne spready MT4Wysoki: 0.00
Czasy trwania globalnych sesji notowań
Sydney
11:52 pm (Local)
Opens in 33h 58m
Tokyo
9:52 pm (Local)
Opens in 35h 8m
London
12:52 pm (Local)
Opens in 43h 8m
New York
7:52 am (Local)
Opens in 49h 38m

IBEX 35 chart

D1
W1
M1
Historyczne notowania nie są gwarancją lub nie przewidują przyszłych rezultatów.

Warunki handlowe

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Wykonanie
Egzekucja rynkowa
Egzekucja rynkowa
cTrader
Minimum: 6.00Średnia: 8.54
Wykorzystane środki MT4, MT5 (dźwignia) **0.50% (1:200)
Wykorzystane środki cTrader (dźwignia)2.00% (1:50)
Minimalna wielkość kontraktu0.01 Index
Minimalny krok dla zwiększenia wielkości kontraktu0.01 Index
Wartość dla punktu przy 1 indeksie1 EUR
Wymagany depozyt do otwarcia pozycji typu lock *0
Minimalny spread6.00
Średni spread8.96
Poziom Limit oraz Stopspread

Czas handlu (czas brytyjski) 07:00 AM - 07:00 PM
(Closes daily between 07:00 PM - 07:00 AM UK time)

* Tylko w przypadku, gdy poziom depozytu > 100%

** Prosimy mieć na uwadze, że powyższe instrumenty wiążą się z dynamiczną dźwignią. Więcej informacji na ten temat znajduje się na stronie Specyfikacje.

Otrzymuje #Spain35 Idea handlu

Otrzymuj codzienne sygnały transakcyjne na:
  • Akcje/Indeksy
  • Forex
  • Złoto/Ropa Naftowa
Trading CentralDostarczane przez
TradingCentral
Zarejestruj się teraz
Chart