Nasdaq 100 Stock index

Krótki swap: 0 Długi swap: 0
Nisko: 0.00Zmienne spready MT4Wysoki: 0.00
Czasy trwania globalnych sesji notowań
Sydney
08:19 (Local)
Opens in 25h 31m
Tokyo
06:19 (Local)
Opens in 26h 41m
London
22:19 (Local)
Opens in 33h 41m
New York
17:19 (Local)
Opens in 40h 11m

Nasdaq 100 Stock chart

D1
W1
M1
Historyczne notowania nie są gwarancją lub nie przewidują przyszłych rezultatów.

Handluj z FxPro kontraktami CFD na indeksy #USNDAQ100.

FxPro oferuje kontrakty CFD na #USNDAQ100 i ponad 25 innych indeksach spotowych, którymi można handlować na wszystkich platformach włącznie z FxPro MT4, FxPro MT5 i FxPro cTrader. Masz możliwość handlu kontraktami CFD na indeksy przy egzekucji natychmiastowej lub rynkowej, a także ze stałymi i zmiennymi spreadami w zależności od typu posiadanego konta. Decydując się na handel z FxPro kontraktami CFD na indeksy, zyskujesz korzyści w postaci bardzo niskich spreadów, wynoszących nawet 0,2 pipów na niektórych instrumentach, szybkiej egzekucji zleceń i profesjonalnych warunków handlowych. Ponadto FxPro nie nalicza prowizji od obrotu kontraktami CFD na indeksy.

Jeśli masz jakieś pytania w kwestii handlu USNDAQ100 (NDX) Spot Index, albo jakimikolwiek innymi indeksami na platformach FxPro, to prosimy o kontakt z naszym działem Obsługi Klienta.

Warunki handlowe

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Wykonanie
Egzekucja rynkowa
Egzekucja rynkowa
cTrader
Minimum: 1.73Średnia: 2.87
Minimalna wielkość kontraktu0.01 Index
Minimalny krok dla zwiększenia wielkości kontraktu0.01 Index
Wartość dla punktu przy 1 indeksie1 USD
Wymagany depozyt do otwarcia pozycji typu lock *0
Czas handlu (czas brytyjski) Sunday - Friday: 11:00 PM - 10:00 PM
(Closes daily between 10:00 PM - 11:00 PM UK time)

* Tylko w przypadku, gdy poziom depozytu > 100%

How we execute Indices CFDs

When you open a CFD position on indices with us, it will be aggregated and matched with other FxPro clients’ positions in the same market. Any excess exposure from our predefined in-house limits is hedged with our liquidity providers.

Corporate Actions

Price adjustments may be applied to eliminate the impact on clients’ trading accounts from a corporate action. Margin requirements may be subject to change before earnings announcements or any corporate action.

Dividends

If you hold an open position on shares or Indices at the start of the business day (Server Time 00:00), which coincides with the ex-date of the respective underlying asset, a dividend is paid (or charged in the case of short positions). For Buy positions, the payment will be net of any withholding tax implications.

Withholding taxes depend on the country where the stock is domiciled, and clients are responsible for reporting withholding taxes in their respective country of residence.