Handluj odpowiedzialnie. Handluj odpowiedzialnie.Kontrakty CFD to z┼éo┼╝one instrumenty i wi─ů┼╝─ů si─Ö z wysokim ryzykiem gwa┼étownej straty pieni─Ödzy ze wzgl─Ödu na mechanizm d┼║wigni. 84.69% inwestor├│w detalicznych traci pieni─ůdze podczas handlu kontraktami CFD u tego us┼éugodawcy. Musisz rozwa┼╝y─ç, czy rozumiesz zasady dzia┼éania kontrakt├│w CFD oraz czy sta─ç ci─Ö na ryzyko utraty pieni─Ödzy.

LEAD trading

Current value in real time on the crypto market for investing

Krótki swap: 0.55 PointsDługi swap: -3.85 Points
Nisko: 2178.39Zmienne spready MT5Wysoki: 2201.04
Czasy trwania globalnych sesji notowań
Sydney
17:41 (Local)
Opens in 16h 9m
Tokyo
15:41 (Local)
Opens in 17h 19m
London
06:41 (Local)
Opens in 1h 19m
New York
01:41 (Local)
Opens in 7h 49m

LEAD chart live

D1
W1
M1
No chart data
Historyczne notowania nie s─ů gwarancj─ů lub nie przewiduj─ů przysz┼éych rezultat├│w.

Warunki handlowe

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Wykonanie
Egzekucja rynkowa
Egzekucja rynkowa
cTraderSpread + 0,35$ za 10 tys. obrotu
Minimum: N/AŚrednia: N/A
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Poziom Limit oraz Stop0
Minimalne wahanie ceny0.01
Warto┼Ť─ç 1 ticka0.25 USD
Wielko┼Ť─ç 1 lota25 metric tons
Minimalna wielko┼Ť─ç kontraktu0.25 metric tons
Minimalny krok dla zwi─Ökszenia wielko┼Ťci kontraktu0.25 lot
Wymagany depozyt do otwarcia pozycji typu lock *0

* Tylko w przypadku, gdy poziom depozytu > 100%

Podane spready oparte s─ů o wa┼╝on─ů czasowo ┼Ťredni─ů z godzin 09:00 - 21:00 (GMT) 01/04/2020 - 30/06/2020. Pomimo, ┼╝e FxPro dok┼éada wszelkich stara┼ä, aby oferowa─ç konkurencyjne spready o ka┼╝dej godzinie, klienci powinni mie─ç na uwadze, ┼╝e ich warto┼Ť─ç mo┼╝e si─Ö zmienia─ç i s─ů one podatne na warunki panuj─ůce na okre┼Ťlonym rynku. Powy┼╝sze spready podane s─ů wy┼é─ůcznie w celach orientacyjnych. Zalecamy klientom sprawdza─ç publikacje wa┼╝nych informacji w naszym Kalendarzu ekonomicznym, bowiem mog─ů one wp┼éyn─ů─ç mi─Ödzy innymi na zwi─Ökszenie poziomu spread├│w.

Powy┼╝ej wymienione spready obowi─ůzuj─ů podczas normalnych warunk├│w inwestycyjnych na rynku. FxPro posiada prawo do zmiany powy┼╝szych spread├│w w zale┼╝no┼Ťci od panuj─ůcych na rynku warunk├│w, zgodnie z 'Zasadami dzia┼éalno┼Ťci biznesowej'.