PALLADIUM trading

Krótki swap: 0 Długi swap: 0
Nisko: 0.00Zmienne spready MT4Wysoki: 0.00
Czasy trwania globalnych sesji notowań
Sydney
07:34 (Local)
Opens in 2h 16m
Tokyo
05:34 (Local)
Opens in 3h 26m
London
21:34 (Local)
Opens in 10h 26m
New York
16:34 (Local)
Opens in 16h 56m

PALLADIUM chart live

D1
W1
M1
Historyczne notowania nie są gwarancją lub nie przewidują przyszłych rezultatów.

Warunki handlowe

Platforma
MT4
MT4
MT5
Wykonanie
Wykonanie Natychmiastowe
Wykonanie Natychmiastowe
Egzekucja rynkowa
MT4Zmienne Spready
Minimum: 12.53Średnia: 8.43
Poziom Limit oraz Stop400
Minimalne wahanie ceny0.01
Wartość 1 ticka1 USD
Wielkość 1 lota100 Oz
Minimalna wielkość kontraktu0.01 lot
Minimalny krok dla zwiększenia wielkości kontraktu0.01 lot
Wymagany depozyt do otwarcia pozycji typu lock *0
Market Hours (CY time)

Poniedziałek01:00-00:00

Wtorek01:00-00:00

Środa01:00-00:00

Czwartek01:00-00:00

Piątek01:00-00:00

* Tylko w przypadku, gdy poziom depozytu > 100%