info
Handluj odpowiedzialnie. Handluj odpowiedzialnie.Handluj odpowiedzialnie.Kontrakty CFD to z艂o偶one instrumenty i wi膮偶膮 si臋 z wysokim ryzykiem gwa艂townej straty pieni臋dzy ze wzgl臋du na mechanizm d藕wigni. 78.90% inwestor贸w detalicznych traci pieni膮dze podczas handlu kontraktami CFD u tego us艂ugodawcy. Musisz rozwa偶y膰, czy rozumiesz zasady dzia艂ania kontrakt贸w CFD oraz czy sta膰 ci臋 na ryzyko utraty pieni臋dzy. Kontrakty CFD oraz spread betting to z艂o偶one instrumenty i wi膮偶膮 si臋 z wysokim ryzykiem gwa艂townej straty pieni臋dzy ze wzgl臋du na mechanizm d藕wigni. 80.59% inwestor贸w detalicznych traci pieni膮dze podczas handlu kontraktami CFD oraz spread betting u tego us艂ugodawcy. Musisz rozwa偶y膰, czy rozumiesz zasady dzia艂ania kontrakt贸w CFD oraz spread betting oraz czy sta膰 ci臋 na ryzyko utraty pieni臋dzy.
Handluj odpowiedzialnie: Handel kontraktami CFD wi膮偶e si臋 ze znacznym ryzykiem.

FxPro publikuje statystyki egzekucji zlece艅 w I kwartale 2016

20 kwietnia 2016 r., Londyn. Internetowy broker FxPro z przyjemno艣ci膮 publikuje najwa偶niejsze dane dotycz膮ce egzekucji zlece艅 w pierwszym kwartale 2016 roku.

W styczniu, lutym i marcu statystyki dotycz膮ce po艣lizg贸w cenowych przedstawiaj膮 si臋 nast臋puj膮co:

• Pozytywne = 46,93%
  • Brak = 31,81%
  • Negatywne = 21,26%

Powy偶sze warto艣ci pokazuj膮 jaki procent transakcji zosta艂 zrealizowany bez po艣lizgu cenowego, ile transakcji zrealizowano z negatywnym po艣lizgiem cenowym, a ile po cenie korzystniejszej, ni偶 zak艂ada艂 inwestor. Warto odnotowa膰, 偶e statystyki te pokazuj膮 nie tylko to, jak wiele transakcji zosta艂o zrealizowanych przy pozytywnym po艣lizgu cenowym, ale tak偶e wskazuj膮 na ponad 3,5% spadek transakcji z negatywnym po艣lizgiem cenowym oraz ponad 9,4% wzrost transakcji zrealizowanych po cenie korzystniejszej w por贸wnaniu do wynik贸w odnotowanych w czwartym kwartale roku 2015.

W pierwszych trzech miesi膮cach 2016 roku odnotowali艣my tak偶e spadek w ilo艣ci rekwotowa艅:

• Rekwotowania = 5,01%
  • Pozytywne = 2,23%
  • Negatywne = 2,78%

CEO FxPro, Charalambos Psimolophitis, powiedzia艂:

鈥淢in膮艂 ju偶 rok od podj臋cia decyzji o regularnej publikacji danych dotycz膮cych egzekucji zlece艅. Istniej膮 dwa powody podj臋cia tej inicjatywy: zapewnienie traderom cennych informacji o standardach naszych us艂ug oraz zach臋cenie bran偶y forex do wi臋kszej transparentno艣ci. Z przyjemno艣ci膮 obserwujemy powoli zachodz膮ce pozytywne zmiany, a tak偶e nieustann膮 popraw臋 jako艣ci oferowanej przez nas egzekucji zlece艅.鈥
Speakers
Charalambos Psimolophitis