ETCUSD - Ethereum Classic / US Dollar

Kr贸tki swap: 0 PointsD艂ugi swap: 0 Points
Nisko: 0.00Zmienne spready MT4Wysoki: 0.00
Czasy trwania globalnych sesji notowa艅
Sydney
00:56 (Local)
Opens in 8h 54m
Tokyo
23:56 (Local)
Opens in 9h 4m
London
15:56 (Local)
Closes in 0h 34m
New York
10:56 (Local)
Closes in 5h 4m

ETC USD Trading Chart

D1
W1
M1
Historyczne notowania nie s膮 gwarancj膮 lub nie przewiduj膮 przysz艂ych rezultat贸w.

Warunki handlowe

Platforma
Edge
Edge
MT4
MT5
Wykonanie
Egzekucja rynkowa
Egzekucja rynkowa
EdgeZmienne Spready
Minimum: 0.17 USD艢rednia: 0.22 USD
Edge Limit and Stop Level0.25 USD
Warto艣膰 1 ticka0.001
Roczne swapy (D艂ugie i kr贸tkie) -20.00 %
Minimalna wielko艣膰 kontraktu0.01 lot
Wielko艣膰 1 lota na MT4 / MT5 / Edge100 ETC
Warto艣膰 1 PIPSA dla 1 lota w USD0.1 USD
D藕wigniaFxPro GM Limited
1:20

FxPro UK Limited
(Professional clients only)
1:20

FxPro Financial Services
(Retail Clients)
1:2

FxPro Financial Services
(Professional clients)
1:20
Minimalny krok dla zwi臋kszenia wielko艣ci kontraktu0.01 lot
Wymagany depozyt zabezpieczaj膮cy do otwarcia pozycji lock*0
Maks. ryzyko1,000,000 USD in Volume
Tryb egzekucjiMarket (irrelevant of platform or Account type)
Godziny handlu24/7
Trading time: 24/7

* Tylko w przypadku, gdy poziom depozytu > 100%

1: Dost臋pne dla klient贸w FxPro Financial Services Limited oraz FxPro Global Markets Limited.

Trading CFDs on Cryptocurrencies is not available to retail clients of FxPro UK Ltd

Powy偶ej wymienione spready obowi膮zuj膮 podczas normalnych warunk贸w inwestycyjnych na rynku forex. FxPro posiada prawo do zmiany powy偶szych spread贸w w zale偶no艣ci od panuj膮cych na rynku warunk贸w, zgodnie z 'Zasadami dzia艂alno艣ci biznesowej'.